Cautare

1661 de rezultate pentru "accidente rutiere 03012010 in bihor" (7.65 secunde)
Primul seminar a avut loc in perioada 11- 13 iulie in statiunea Venus.
AJOFM isi propune ca in urmatoarea perioada de timp sa atraga 715 cursanti in programele de formare profesionala. ... Cu aceasta ocazie a fost facuta o trecere in revista a numarului total de someri inregistrati la nivel judetean.
Camera de Comert si Industrie Bihor organizeaza, in perioada 2-5 septembrie, impreuna cu Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, la Mangalia un seminar privind protectia marcilor. ... Pentru rezolvarea problemelor organizatorice, CCI Bihor roaga doritorii sa comunice intentia de participare cu/fara insotitor pana cel mai tarziu 4 august.
De asemenea, cele 27 de state-membre au primit avertismente in legatura cu detectarea unor marfuri chinezesti periculoase pentru consumatori. Incaltaminte si cosmetice contrafacute, in valoare de peste un milion de euro, au fost descoperite in portul Constanta.
Pentru a fluidiza accesul la ghiseele Administratiilor Financiare si a Trezoreriei, Directia Generala a Finantelor Publice Bihor vine in intampinarea celor care trebuie sa plateasca taxa de poluare auto. ... Potrivit OG 50 pe 2008, solutionarea cererii de plata a solicitantilor ar trebui rezolvata in doua zile.
Acciza este de 0,27 lei/litru, iar sprijinul financiar este de 0,65 lei/litru si se acorda pe baza unor adeverinte eliberate de Directia Agricola pentru Dezvoltare Rurala Bihor.
Cei 222,71 km aferenti proiectului de reabilitare au fost divizati in trei sectoare distincte. ... In cursa pentru reabilitarea tronsonului care face legatura dintre Oradea si limita judetului Bihor, 67 km (DN 19), s-au inscris:
Persoanele fizice autorizate trebuie doar sa declare la Registrul Comertului ca vor sa-si continue activitatea in aceasta forma de organizare sau ca vor sa aiba angajati. Alegerea trebuie declarata pana in 24 aprilie 2009, altfel acestia vor fi dizolvati si apoi radiati.
Membrii Filialei Bihor a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania au marcat, ieri, la sediul institutiei cea de a VI-a editie a "Zilei Nationale a Contabilului Roman", sarbatoare care a fost organizata la toate filialele din tara.
Directia Generala a Finantelor Publice Bihor informeaza contribuabilii persoane juridice romane ca au fost operate modificari prin publicarea Ordinului presedintelui ANAF nr. ... lucrarilor de constructii, montaj, activitati de supraveghere, activitati de consultata, de asistenta tehnica si a oricaror altor activitati care pot constitui sediu permanent in Romania.
Intrucat exista o neintelegere accentuata pe piata vanzarii si cumpararii de imbobile sau constructii noi, Directia Finantelor Publice Bihor doreste sa faca unele precizari. ... In contextul celor mentionate mai sus, Fiscul bihorean vrea sa clarifice urmatoarele notiuni:
Conducerea Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor a inaugurat ieri, la Alesd, noul sediu al Administratiei Finantelor Publice din localitate.
Camera de Comert si Industrie Bihor (CCI Bihor) a organizat ieri, in colaborare cu Asociatia de Standardizare din Romania - ASRO seminarul interactiv cu tema: Standardele - mijloace de performanta in constructii.
607 din 18 decembrie a Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, cu anexele 1 si 2, sunt aprobate normele de venit, coeficientii de corectie si acordarea acestora pentru aplicare in anul 2009 in judetul Bihor, pentru contribuabilii persoane fizice care obtin venituri din activitatile care se regasesc in nomenclatorul activitatilor independente, aprobat prin OMF Publice nr.1847/2003.
In baza Legii 247/2005, proprietarii de teren agricol care il instraineaza prin vanzari sau donatii ori il arendeaza vor primi echivalentul in lei a 100 de euro/an/ha instrainat, respectiv 50 de euro/an/ha arendat, pentru terenurile mai mici de un hectar suma fiind proportionala cu suprafata.
Un numar de 112.893 de societati comerciale si-au suspendat activitatea la nivelul intregii tari in perioada ianuarie-septembrie 2009, de 12,2 ori mai mult decat in perioada similara din anul trecut, cand s-au inregistrat 9.186 suspendari de activitate, potrivit datelor transmise astazi de ONRC.
Gaz Metan Severin e pusa la incercare astazi de Chindia, dar oficialii de la Dunare sunt siguri ca Bondrea si compania vor obtine un rezultat pozitiv Desi s-a facut comoda pe locul trei in clasament, pozitie care ar putea echivala cu promovarea in Liga I, Gaz Metan Severin stie ca lupta se va da pana in ultima secunda si si-a propus sa bifeze succese in toate cele patru etape ramase de disputat.
Florian Chise din Bihor participa constant la targurile traditionale. Il puteti gasi si la targul traditional organizat in Piata Amzei si la targul Indagra de la Romexpo. ... Pe sticlele de palinca Tramuta sunt in fotografii fiica acestuia, Andreea, si tatal lui, Florian.
In scopul dezvoltarii unor servicii educationale de calitate si a oferirii de sanse in dezvoltarea tuturor elevilor, Ministerul Educatiei si Cercetarii sprijina dezvoltarea cabinetelor de consiliere psihopedagogica si a cabinetelor logopedice din unitatile de invatamant prin alocarea de fonduri, 12.000 de lei pentru dotarea unui cabinet de logopedie, respectiv 16.000 de lei pentru un cabinet de consiliere psihopedagogica.
Conducerea directiei constantene a Arhivelor Nationale a tot atras atentia, in ultimii ani, asupra necesitatii atribuirii unui alt spatiu in care sa-si desfasoare activitatea si mai ales unde sa fie depozitate documentele aflate in grija institutiei.
google-analytics.com